Bilder ligger for salg :)

Bilder ligger for salg :)
TRYKK deg inn på bildet :):)

Velkommen inn..Her er en smake bit av mitt liv som fruen :)


Med kunst som hobby..


lørdag 24. april 2010

Og være kunstner i en båt :)

Ja livet
som en sjørøver LADY er snart forbi,selv om kunden har spurt meg om og bli ;) Og før det blir historie,vil jeg dele litt til av denne tiden :)
Han ønsker bilder over alle plasser hi hi :)

Og det kunden min ikke forstår er at jeg lever også et mere normalt liv... he ...he he ..Og siste bilde viser hvordan jeg kommer meg opp og ned av motor rommet.... :)


Livet om bord i skuta har vært lærerik og morro,motor rommet har vært en av mine store oppgaver utenom kunsten :)når ikke vaktmester OLJEmann har vært innenfor rekkevidde...

Ja en venner seg fort til nye rutiner og arbeids moraler,rart og tilpasnings dyktige vi er,selv mine hunder. I dag var jeg bare nede til båten en liten tur sammen med ungene og hundene,hundene trodde med en gang at nå var vi på jobb og inntok faste plasser :)

Og så ut som noen spørsmåls tegn da vi skulle gå så hjem etter en kort periode :)


Også denne jenta har forandret seg på kort til fra og være prinsesse,til og bli en av oss ekte sjørøver folka


Kommer nok til og savne det litt,men vet at mann og barn elsker og ha mor på hjemmebane. Og det skal jeg bli en stund nå,og dyrke nye bilder på hjemme front til min utstilling :) Se også inne hos http://minkasrede.blogspot.com/  en av de andre aktørene for utstillingen 22 mai :) ( mitt tante barn :)

Synd jeg ikke har noen bilder og dele av synet som møter mine arbeidsfolk... jeg kommer med tre kasser stablet til under nesetippen,med tre hunder som hopper rundt mine bein...for og nå øverste kasse med snacks,niste,vann,klær til meg og hundene,kaffen,og frukten.

Ja folk rister bare på huet,og vet at når jeg kommer snus alt på huet også...
Det er ikke bare jeg som skaper kaos,men mine små hunder som tråkker oppi malings bokser og labber rundt båten så avtrykket etter disse herlige små potene står alle veier.

Og alt av folk ombord ligger på alle fire og gnikker med sprit kluter he he

Og snekkeren må hoppe over porten ...når hundene er på jobb,pga unngå hund over bord :)
Men alle elsker likevel vårt selskap er det ikke snålt,hva folk kan tilpasse seg om de bare legger godviljen til :):)

He he he


Søndagen her i huset har godt til hyggelig selskap,grilling og fotball kamp ikke det at jeg er så int men kosen rundt det er stas :)Dyrene i huset blir ikke glemt...3 kommentarer:

Ida sa...

Høres ut som en hærlig, masete, rotete tid! Deilig å gjøre noe så anderledes tenker jeg! Kos deg på hjemmebane også! Klem fra Ida

Lillian sa...

Du har vært så flink så..å kaos blir det som kjent rundt deg..det vet jeg alt om..hehe..Godt at mann og barn har fått lov å savne deg litt også.Gleder meg til utstilling 22 mai.
Klem østlendingen Lillian

Landlige Hjem sa...

Såå flink du har vært!!♥ Morsomt å lese!:) Så dine herlige bilder i innlegget under her!♥ Flott!!!
Takk for dine herlige ord :)
Er gøy å få tilbakemelding synes jeg hi hi:)
Ønsker deg en flott ny uke!♥
Klem fra meg
Anki