Bilder ligger for salg :)

Bilder ligger for salg :)
TRYKK deg inn på bildet :):)

Velkommen inn..Her er en smake bit av mitt liv som fruen :)


Med kunst som hobby..


torsdag 18. mars 2010

Tankene går oftere og oftere til min lille utstilling av malte bilder :) Jeg håper og ha 16 bilder ferdig før den 22 mai.. og til nå er det 9 bilder ferdig. Det har dukket opp en int i bildet dans i flammer en av mine egne fav .( 40 x 120)

  Er jo smigret over at denne kunden stadig spør om vi kan gjøre en avtale på det..Det er ikke prisen det står på :) men at jeg vurderer og beholde dette selv :) Og så blir det jo ett bilde mindre i min samling...Tenker på at det er ganske ego,siden jeg nå har godt inn for og lage bilder som skal selges.Blir ikke klok av meg selv kan du si hi hi..kan det være at mitt stjerne tegn (vekten)  er med i min uklare avgjørelse..selge..ikke selge...selge...ikke ,men kanskje!!!!!!
Men det er veldig spennende og kunne drive med kunst :)

Har et bilde som meg og min beste venninne har lagd sammen også :)
Jeg startet dette bilde med kun mannen,min venninne kom opp og var spent på resultatet.Bakgrunnen var da helt blå,så sier hun med dette blikket synes jeg at det minner meg om kjærlighets byen..det hadde vært kult om du hadde fått malt inn den...Jeg tente på tanken og svingte kosten nok en gang og vips var vi i kjærlighets byen :) KULTUR kræsj..kaller jeg bare det bildet :) men digger det :) :) kanskje mest for at min venninne hadde et innspill !! Og det ble helt kræsj..


kvaliteten på fotoet ble noe dårlig..men selve bilde er 100 x 100 så det er ikke lett og få alt med så det blir klart..
Takker dere for mange hyggelige tilbake meld på min blogg ,og koser meg masse selv med og besøke andre kreative mennesker inne på forskjellige blogger :)
Mange klemmer fra meg.

4 kommentarer:

Minka sa...

Utstillingen nærmer seg farlig, virker ikke så nærme, men vips så er vi der gitt..klems

Landlige Hjem sa...

Sååå herlige bilder!! :)
Lykke til med utstillingen, så spennende! Var å malte på ett kjøpesenter her i nærheten i går med maleklubben jeg er medlem av, litt skummelt *ler*...
Ønsker deg en herlig helg!!
Snart avreise her!
Klem Anki

Camilla sa...

Du er utrolig dyktig! Ikke mer å si om det =)

Minka sa...

Blir ingen selskap nei, er vel blitt for gammel..hihi..