Bilder ligger for salg :)

Bilder ligger for salg :)
TRYKK deg inn på bildet :):)

Velkommen inn..Her er en smake bit av mitt liv som fruen :)


Med kunst som hobby..


torsdag 25. mars 2010

Kvinne makt :)

dele et bilde jeg malte for en stund siden :)
Jeg synes det ble tøft,men samtidig vanskelig for meg med barn i hus og ha hi hi...
Bildet heter kvinne makt og er i størrelse 100x80


Da dette bilde ble malt og det tok form,hadde min sønn på 12 år kamerater innom på besøk..og det ble utrolig komisk hi hi
Den ene kameraten kom med følgende kommentar med blikket rettet på puppene ikke annet -din mor er en utrolig flink kunstner,ja det må jeg si...
Jeg ble så flau,at jeg rødmet...jeg bestemte meg kjapt for og henge et teppe foran bildet når jeg ikke jobbet på det. Og en annen kamerat kom på besøk og han sa,ja har sett og hørt at kunstnere er veldig spesielle.Jeg spurte synes du jeg er det??
-Ja sier gutten,du er også så hemmelighets full..selv om du en dag putter det på veggen så gjemmer du det vekk mens det er i produksjon.Er det fordi at du ikke vil vise hvordan det gjøres??? eller for at vi ikke skal stille spørsmål??? eller for at du da har muligheten til og kaste bildet om du ikke er fornøyd,og ingen savner det.Eller spør hvor det ble av...he he

Barn er bare så herlig :) :)

Bildet står nå ferdig malt oppe på loftet og higer nok etter og se dagens lys :) :) Men så tenker jeg kan jeg ha det med i min utstilling den 22 mai !!!!!
renger jo med det kommer barne familier der,og ønsker jo ikke å støte noen med min KUNST.
Ja... det er jo ikke porno men nakent likevel...

er fremdeles syk og venter på formen kommer tilbake.Har tatt fram endel små ting,hyller og bord som skal pusses opp og males i hvit :) når formen kommer blir jeg ikke arbeids ledig på en stund :) Kommer også et stort prosjekt som jeg vil dele med dere siden....SPENNENDE

Ha en fin dag alle sammen
KLEM fra meg

12 kommentarer:

Ida sa...

Hahaha!!! Herlig!! Digger barns direkte måte å spørre på! Festlig!! Hadde nok rødmet selv jeg, uansett om det ikke er noe i veien med bildet (tvertimot er det kult som bare det!), noen pupper må de jo tåle egentlig! Men, festlig, hihi!!
Du blir nok straks bedre nå forresten, har jo vart ett par- tredager! Ha en fin dag! Klem fra meg:-)

Ida sa...

By the way! TA DET MED! Selvfølgelig! Ingen kan jo bli støtt av det! Nei da får de gå et annet sted. Og småbarn har da sett en pupp før! De har stort sett fått mat av en en eller annen gang. Og har de ikke sett en er det jammen på tide! ;-) Lykke til!

Fruen sa...

He he ja når du snur det den veien så ble det jo litt komisk :) klart de har sett det før..men produksjonen og alle kommentarer fra små guttene har satt sine spor,kjenner jeg blir flau,vet du hi hi...
Klem :)

Minka sa...

Hehe..ta det med, det er kunst...Og spennende med det store prosjektet...klems

Hespe sa...

Hi, hi - ja barn er herlige!! Flott bilde du har malt, som absolutt bør være med på utstillingen!

Ja nå nærmer påskeferien seg med stormskritt, og jeg gleder meg masse! Jeg bestiller sol og flott vær over hele landet, så dette blir bra..;o)

Super påske ønskes deg!!

Klem fra Hildegunn

Hverdagslivet sa...

Utrolig flott bilde!! Gratulerer!
Ha ha ja barn er barn. Vi fikk også beskjed fra vår sønn på 10 år om å fjerne noen bilder vi hadde hengende på loftsstuen som han syns var pinlig å ha hengende når kameratene kom på besøk. Hver gang de gikk forbi ble det knising, fnisning og rødmende kinn. De er nå midlertidig byttet med noe mer "akseptabelt"...ha ha. (Men de kommer nok frem igjen om et par år.
Må ellers si at jeg er dypt imponert av bildene dine!

Tino sa...

Hei
Utrolig flott bilde du har malt! Har bladd bakover i bloggen din, og er imponert over de flotte bildene du maler.
Nydelig Chi du har også. Hunden vår er halvt chi, den andre halvdelen er shih tzu som han ligner mest på.
Klem T

Vilt og vakkert sa...

Heisann!

Artig blogg du har startet - og takk for kommentaren på innlegget mitt. Innlegget mitt er blitt langt til ABC- lenka nå!
ABC - er i grunnen et fint treff-punkt for bloggere.
Ha det godt!

Petunia sa...

Hei! Ser du har satt deg opå ABC bloggen på bokstaven Æ. Men jeg finner ikke noe bokstavinnlegg. Kanskje linken er feil?
Det er natulrigvis kjempekoselig om du vil være med på bokstavleken og du er hjertelig velkommen til å henge deg på med et Æ bokstav innlegg!
Gi meg et ord når du er klar!!!

Ingunn sa...

Herlige barn!! Tror ikke du støter noen om du viser frem bildet jeg. Men man vet jo aldri.

Ha en fin helg.

Glassveranda sa...

Jeg fant svaret! :)) Som sagt et aldeles nydelig bilde! Så flott å lese at det også er et forholdsvis stort format på det også!!Utstilling? Hvor? Jeg må visst lese videre nedover bloggen din!

Klem, Ann.

Glassveranda sa...

Heisann! :)) Jeg har en liten utfordring til deg på bloggen min nå i ettermiddag, en sitatstafett ;)

Ha en fortsatt fin helg!

Klem, Ann.