Bilder ligger for salg :)

Bilder ligger for salg :)
TRYKK deg inn på bildet :):)

Velkommen inn..Her er en smake bit av mitt liv som fruen :)


Med kunst som hobby..


torsdag 11. mars 2010

Ny vasket hus :)

I dag har jeg vasket hele huset det lukter så deilig her nå,og veranda døra har stått oppe flere timer..det er jo smaken av vår :)
Mens jeg vasket tok jeg noen bilder av noen artige ting :)

Denne er veldig gammel og er håndlaget på alle detaljer,det ligger et flott arbeid i denne :)Denne vet jeg ingenting om men fant den i et dødsbo vi tømte for mange år siden.

Lagde meg mokka kaffe etter all slit i dag,og tok også et bilde av det :) Duken er så nydelig synes jeg,den er etter oldermoren min :)

Servicet er i Norsk flint fra Egersund :)

5 kommentarer:

Minka sa...

Nydelig skap, tenk så fint det hadde vært i hvitt....Og servisene er flotte..klems..og nyvasket hus har du alltid, flinke du..

Ane Lene sa...

Hei-hei
Tenkte jeg kunne prøve å forklare litt når det gjelder de tingene du lurte på...
Jeg har en blogcandy gående, den finner du ved å klikke på bildet under profilbildet mitt. Der må du legge igjen en kommentar. Også må du legge meg til blogglista di,pluss legge et bilde (av blogcandyen) på din blogg som du linker tilbake til min blogg, og følger er du allerede...
De candyene som jeg la ut igår, der du har kommentert, er candyer jeg er med på og håper på å vinne.

Jeg er med på en rekke utfordringsblogger der jeg lager kort og layouter, hvis du enten klikker på der jeg har linket de eller på utfordringsblogglista mi, kommer du inn på de forskjellige bloggene.

Håper jeg klarte å gi deg litt svar.

Hilsen fra Ane Lene

Ida sa...

Så flotte ting da! Jeg syns ikke du må finne på å male det fine gamle skapet! Alt til sin tid syns nå jeg, og maler gjerne møbler, men ikke antikviteter.. Har de overlevd uten maling fra før skal ikke jeg voldta dem med hvitmaling... Ellers fin blogg du har også! Klem fra meg

Landlige Hjem sa...

Så herlig blogg du har :) Gøy å se at du maler også! :)
Takk for din herlige hilsen hos meg! Ja jeg elsker gamle ting, de har sjel! Så synes jeg de liver opp sammen med nye ting om du skjønner hva jeg mener :)
Ønsker deg en fin kveld!
Klem Anki

Fruen sa...

Enig med deg Ida :)
Skal ikke male skapet,har hatt dette skapet i 9 år uten at jeg har gjort noe med det :)