Bilder ligger for salg :)

Bilder ligger for salg :)
TRYKK deg inn på bildet :):)

Velkommen inn..Her er en smake bit av mitt liv som fruen :)


Med kunst som hobby..


mandag 23. august 2010

Er ikke lett og være liten :)


Men øvelse gjør mester :)

4 kommentarer:

Elisabeth, innerst i veien sa...

Helledussen så søt, for et pågangsmot!

Annette's space sa...

Jeg er forelsket !!!!
I den lille hvide hvalp med så megen kampgejst :-))

Minka sa...

Hehe, søte, hadde det ikke vært for at jeg vil ha stor hund kunne jeg godt falt for disse nøstene...

Glassveranda sa...

Himmel så søte!! Skjønner godt at du, som du skriver i innlegget ovenfor, et opptatt av disse nøstene nå om dagen! Helskjønne! :))
Ser du har laget en egen kunstblogg. Får du ikke solgt "Kvinnemakt" og "Vinter" raskt og til en god pris så er det bare fordi de riktige menneskene enda ikke har oppdaget bloggen! Begge bildene er fantastisk flotte! (Ja flere også, men disse to falt jeg bare så fullstendig for! ;))
To helt forskjellige uttrykk i de to maleriene, forskjellige teknikker, dramatikk, detaljer, men det gjør deg bare enda mere spennende og allsidig som kunstner. Håper kunstutsillingen du hadde i mai ble vellykket. Jeg bor dessverre for langt unna til at det var mulig for meg å få den med meg.
Jeg maler jeg også denne uken, men ikke bilder, vel det er vel også det, på en måte... jeg har snekret et stykke veggkunst på ca. 1 x 2,5 meter som også må ha litt maling her og der, vet ikke enda om jeg tør å vise kunstverket mitt på bloggen min! Vi får se... :D Blir jeg noen gang kunstner, blir jeg nok kjent for tre og metall i underlige formasjoner, og ikke for mine "geniale" penselstrøk! ;)

Ha en fortsatt fin uke, og masse lykke til med kunstbloggen!

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.