Bilder ligger for salg :)

Bilder ligger for salg :)
TRYKK deg inn på bildet :):)

Velkommen inn..Her er en smake bit av mitt liv som fruen :)


Med kunst som hobby..


lørdag 15. mai 2010

Snuskebassa påfunn :)

Inne hos  http://snuskebassa.blogspot.com/   er frisør time en debatt hi hi...:):) OG jeg hang meg på med følgende svar :  

Jeg har også vært hos frisøren min i dag på Barbereren i byen :) Hos min venninne :) Ja det og gå til venninne frisør er jo kjempe koselig,men som en venninne er en også mest utsatt, hvis det ramler inn mannfolk ,som skal gjøre alt i siste liten og fort som bare det. Ja... de kommer faktisk inn og lurer omtrent på om det hadde vært mulig og bestilt en time, dagen som var i går...det sier seg selv at det er umulig he he.. Vel jeg hadde time kl 12 og jeg satt på bakrommet og fikk lest både se og hør og VG helt ut, før hun rakk og starte på meg :)Da det endelig var min tur ble jeg smurt inn med farge og stukket til en ny kopp kaffe ...og så sier hun nå kan du slappe av på bakrommet.


bakrommet blir jeg travel i telefonen av alle som klager til meg der hjemme fordi ikke ting går på skinner uten mor i huset...Og at den frisør timen tar tid...når er du ferdig osv.. ikke mere enn jeg får lagt på så ringer en ny..æ tenker, er det mulig..men ja det er det :)


Titter på klokken og obs at jeg har nå sittet med farge 40 min litt lenge kanskje,ja jeg smører meg med tålmodighet slik en venninne gjør :)


Og tar fram en røyk og rusler mot utgangs døren,hei du ,Renate kom hit du er ikke ferdig . Aku som om jeg ikke var klar over det,der jeg gikk i den svarte kappa med blank plastikk krage rundt,og et klissete hår :)


Jeg gikk mot vasken,og satte meg ned ,ikke mere enn at vannet har sirklet i hode og hendene hennes har rusket litt rundt...bryter hun ut .. NEI dette er ikke sånn jeg hadde sett fargen for meg,vi må ta det en gang til. Å nei,tenkte jeg og satte på meg et smil :)          
 Kl er nå 15.15..ja ja det var den effektive dagen :(
 
SUKK... etterfulgt av et tungt luftdrag...
 
 Vel etter andre omgang er både hun og jeg fornøyde og hårføning står for tur...og nye mennesker ramler inn døren...jeg titter oppgitt opp på henne,gi meg den hårføneren sier jeg (jeg klarer meg selv)
 
Da jeg har fønt håret ferdig sitter jeg og venter på klippen,min venninne snur seg og sier...å ja du vil kanskje ha noe i håret bare forsyn deg....
Jeg ser meg i speilet luggen som en gang var en lugg henger langt nede under nesen. Jeg rusker det godt fram gjevt,slik at hele annsiktet dekkes til av hår og sier..
ja takk trenger kanskje en spenne,hvis saksa er ute av drift hi hi.....
 
Flere gode frisør historier er og hente inne hos http://snuskebassa.blogspot.com/2010/05/ma-man-sa-ma-man.html
 
Ha en flott dag,på mandag alle sammen...
 
Hipp hipp hurra for 17 mai :):)
 
 

Gleder meg til og sprade rundt i nytt anntrekk  fra  http://anniche.blogspot.com
  og perfekt hår,for min venninne er VERDENS beste frisør,om en snakker resultater av jobben hi hi....

6 kommentarer:

Snuskebassa sa...

Kjempebra innlegg Renathe :-)
Jeg fikk ikke kommentert kommentaren din. Var plutselig ikke hjemme.
Joda, frisører er bra og ha, ihvertfall når man finner dem man får material til blogginnlegg av også!
Klem fra Liv, som skal legge sitt slitne legeme etter en 15 timers arbeidsdag!

sinnlighet sa...

Godmorgon Renate,

Det är alltid lika inspirerande att läsa Dina underbara kommentarer. Jag tror att vi är ganska lika i våra personligheter ;)

Jag blir nyfiken på Dig och Ditt liv tillsammans med man, barn & djur!! Dessutom är Din blogg en C-vitamin på många olika sätt!!

Agneta

Ps. Idag har jag ett ubersvenskt tema som jag tror Du kommer att gilla.. Ds

Elisabeth, innerst i veien sa...

He, he, den som venter på noe godt..heter det, men det var da litt av en tålmodighetsprøve. Bra du ble fornøyd. Etter som jeg leste og med et blikk på illustrasjonen, var jeg redd alt håret hadde falt av etter den harde fargingen...

Fruen sa...

He he neida Elisabeth jeg ble riktig så flott :)

kari - carpe diem sa...

heisann. lenge siden sist jeg var her inne og kikket. Den sjørøver skuta: fantastisk! Så artig å få sånne oppdrag, da!

Camilla sa...

Ønsker deg og familien en riktig flott 17.mai feiring!

Kos dere masse!
Stor klem fra meg.