Bilder ligger for salg :)

Bilder ligger for salg :)
TRYKK deg inn på bildet :):)

Velkommen inn..Her er en smake bit av mitt liv som fruen :)


Med kunst som hobby..


søndag 11. juli 2010

Hei :):) lenge siden sist :)


Har hatt noen hektiske dager og uker for ikke snakke om år :):)
Har vært i mange møter,og oppfølging av mamma på sykehuset..
Tøffe dager for henne stakkars og en tung ventetid før strålebehandlingen starter den 21 juli.Mine tanker går ofte til henne,men føler at jeg ikke kan vise fram min fustrason og redsel. Siden hun selv er veldig redd ,og trenger stadig bekreftelser på at dette skal hun klare.

Tenker på det...at vi er 5 søsken som egentlig skal ta del i oppfølgingen av vår mor,hun har mange barnebarn,og olderbarn men det faller liksom bare på den yngste datteren hennes ..ja meg. Og min familie,mine barn er da flinke til og gi rom for at jeg skal kunne hjelpe bestemor,og de klager ikke.Så det hjelper jo masse, men jeg går med stadig dårlig samvittighet over mine barn. Og når jeg prioriterer familien min har jeg dårlig samvittighet for min mor.

Det går liksom i en evighets hjul med dårlig samvittighet..Så i det siste er jeg blitt en mester i og synke og ta vare på nuet,og glans dagene som er timer hos oss...

Jeg er av den personen som jobber best under press..press på følelses senteret setter igng noe kreativt bestandig,og denne gangen var det møblene som fikk en ny vri... Er da langt i fra ferdig men her er starten :)De var da veldig flotte i mørke farger,men siden jeg har følt meg så trist den siste tiden ....tenkte jeg at det kanskje ville hjelpe med lyse farger i hjemmet :):):)Slik ser det ut oppi bordet..Dette bordet skifter tema etter tid og sesonger :) Og er utrolig morro og jobbe med.....Blir aldri lei av dette bordet,Min mann har lenge villet bytte det ut,men jeg står på mitt  :)


Og sånn ble stolene til spisebordet som ennå ikke er blitt malt,skal ha selskap her i morgen så da er det best og vente ,med flere prosjekter før mine søte små jenter har feiret sin dag :):)

Ja det skal bli gøy og se det hele når alt er ferdig :)
Inntil da koser vi oss med hunde besøk :) Vår søte Bobbo har funnet sin kjærlighet :)


Hun heter Iza og er bare så søt i sitt lynne,kunne hatt ti stykk av henne :):) Minste jenta her gråter om kvelden fordi hun gruer seg til hun skal reise hjem til sin eier. Selv om det er nesten en uke før hun blir hentet he hehe ...kan ikke si jeg gleder meg til den dagen.
Får så vondt av den lille snuppa mi,hun er et føleses menneske og knytter så sterke bånd til dem hun er glad i :):)

Jeg krysser fingrene og håper vår egen hund Cruella føder sine valper før hun drar slik at det blir nye,bånd og knytte...selv om de også drar når tiden kommer he he ja et hjul med dårlig samvittighet,har jeg tvinnet meg inni :)

Vel vel... etter regn kommer alltid sol...så den kommer nok til og skinne for oss igjen ganske så snart :)

Jeg kommer innom mine flotte bloggere så snart tiden strekker til :)
Har vært og smugtittet litt hos dere fleste ..uten og legge igjen noen spor...så jeg sitter med en del uleste tanker som jeg har tenkt og dele ganske snart :)

Må jo si jeg finner denne bloggverden ganske så fantastisk en hel verden ligger og venter på meg...når jeg har tid :):)

Litt sånn se og hør følese..
Her går en ikke glipp av en eneste ting :) JUHU...morro :)
Ønsker dere en fortsatt solrik sommer


MANGE
KLEMMER
FRA
MEG
TIL
DERE....

6 kommentarer:

Elisabeth, innerst i veien sa...

Og stor klem tilbake til deg i denne hektiske og utfordrende tida. ☺

Agneta sa...

Åh kära kära R, jag älskar Dina sinnliga, konstnärliga & uberpersonliga inlägg & inte minst Din skönt coola konst!

Du verkar till att vara en sån otroligt energifull, varm & hjärtegod person som man nästan skulle vilja möte i riktiga livet!!

LAV

Agneta

Hespe sa...

Hei, og takk for koselige ord hos meg Renate!!!

Uff, så leil å høre at mammaen din sliter med sykdom. Selv om det burde vært flere som stilte opp for henne, så er det godt at hun har deg i denne vanskelige tiden. Blir dessverre ofte slik i familier, at noen går inn og tar ansvar, og de andre stiller seg avventende i bakgrunnen. Pass endelig bare på å ta litt hensyn til deg selv oppi alt dette...

Håper sommeren gir rom for litt avslapping og fine dager :o)

Goklem fra Hildegunn

Rimkogeren sa...

De bedste ønsker for din mor og dig. Din indsats er beundringsværdig :-)

Hobbykällaren sa...

Jag känner starkt för dig och din mamma!Har själv varit i liknande situation när min far var sjuk.Man har ALLTID dåligt samvete och räcker ALDRIG till,och ibland behöver man kanske SKRIKA lite för att få hjälp av släktingar som så lätt bara ser på...
Du ser ut att ha sån energi och gör så härlig konst, så det är lätt att tro att du klarar ALLT !!Ha en bra sommar och kul att jag halkade in på din sida..
Kram Kerstin

Hverdagslivet sa...

Kjære deg Renate! Takk for den fine ferie hilsen, det ble jeg veldig glad for:-)
Så leit å høre om din mor.. det er ikke vanskelig å sette seg inn i det følelses spekteret du befinner deg i. Jeg ble selv kreft operert i begynnelsen av februar, men var så heldig å slippe unna cellegift og stråling da det ikke var spredning.. Følelsene gikk høyt og lavt, og det pinte meg å tenke på hva jeg utsatte mine nærmeste for. Men familien og venner var helt fantastiske, og jeg satte utrolig stor pris på at de våget å snakke om det, stille spørsmål osv., i stedet for å unngå emnet. Men vi er jo alle forskjellige, og ikke alle ønsker å snakke om det. Det du gjør for din mor betyr ALT!! Dine barn forstår mer enn du tror, og ser at de har en mor som stiller opp for bestemor, det gir trygghet hos barna. Ikke slit med dårlig samvittig, det er det absolutt ingen grunn til. Du er et fantastisk menneske, hvil i deg selv og vær glad for at du har muligheten til å hjelpe. Vær den du trives best med å være og ha god samvittighet. Du er gull verd Renate!!
God varm sommerklem fra meg til deg:)